06.02.2023
Почетна / Градина / Вести / Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

8. Краставица

Друг начин да се ослободите од главоболката е да користите внатрешно или надворешно малку лута пиперка. Да, овој производ може да ве ослободи од најстрашните мигрени!

Види

Како да спречиш парадонтит?

На проблемите во усната празнина треба да се обрнува посебно внимание, бидејќи воспаленијата или кај …