06.02.2023
Почетна / Градина / Вести / Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

5. Бадеми

Тие се одлична природна замена за аналгетски лекови. Неколку бадеми можат да ја намалат главоболката за само 10-15 минути.

Види

Како да спречиш парадонтит?

На проблемите во усната празнина треба да се обрнува посебно внимание, бидејќи воспаленијата или кај …