06.02.2023
Почетна / Градина / Вести / Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

Совет за главоболка и мигрена: ставете кора од банана на челото!

1. Кора од банана

Не фрлајте ја кората од банана. Тие се вистински склад за супстанции корисни за човечкото тело. Излегува дека кората на бананата ставена во предниот дел на главата (на челото) за 20-30 минути, е во состојба да ја олесни главоболката.

Види

Како да спречиш парадонтит?

На проблемите во усната празнина треба да се обрнува посебно внимание, бидејќи воспаленијата или кај …