18.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Совет од Кина: Што „природно“ ни препорачува професор Женг Џи за силните главоболки

Совет од Кина: Што „природно“ ни препорачува професор Женг Џи за силните главоболки

1. Кора од банана

Не фрлајте ја кората од банана. Тие се вистински склад за супстанции корисни за човечкото тело. Излегува дека кората на бананата ставена во предниот дел на главата (на челото) за 20-30 минути, е во состојба да ја олесни главоболката.

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …