22.05.2022
Почетна / Градина / Соседите ќе ПУКНАТ од љубомора! Погледнете во што ја претворил запуштената бавча !(ВИДЕО)

Соседите ќе ПУКНАТ од љубомора! Погледнете во што ја претворил запуштената бавча !(ВИДЕО)

Крис Лоџ од Воластон, Англија, со години не правел ништо во неговата прекрасна градина. И секој знае дека кога не работите со дворот секој ден, во овој случај градината за еден момент може да стане вистинска потсмев во целата област.

Од кој знае кои причини Крис претера со реакцијата во еден момент од животот и ги зеде работите во свои раце. Тој ги вложи сите свои заштеди во уредувањето на градината за да изгледа најубаво не само во местото каде што живее, туку и во овој дел на Англија. Помина три години од својот живот и десетици илјади фунти на средување. Тој дури направи и мал водопад. Со засадување тропски дрвја и сè што следи по него. Резултатот е фасцинантен.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …