06.12.2023
Почетна / Градина / Соседите ќе ПУКНАТ од љубомора! Еве во што ја претворил својата запуштена бавча !(ВИДЕО)

Соседите ќе ПУКНАТ од љубомора! Еве во што ја претворил својата запуштена бавча !(ВИДЕО)

Крис Лоџ од Воластон, Англија, со години не правел ништо во неговата прекрасна градина. И секој знае дека кога не работите со дворот секој ден, во овој случај градината за еден момент може да стане вистинска потсмев во целата област.

Од кој знае кои причини Крис претера со реакцијата во еден момент од животот и ги зеде работите во свои раце. Тој ги вложи сите свои заштеди во уредувањето на градината за да изгледа најубаво не само во местото каде што живее, туку и во овој дел на Англија. Помина три години од својот живот и десетици илјади фунти на средување. Тој дури направи и мал водопад. Со засадување тропски дрвја и сè што следи по него. Резултатот е фасцинантен.

Види

Кактус Кралица на ноќта – Selenicereus

Кралицата на ноќта раѓа црвени плодови што се сметаат за вистински деликатес. Интересното име потекнува …