Почетна / Градина / Вести / Со вода и суво грозје ќе ги исфрлите сите отрови од телото за само четири дена (рецепт)

Со вода и суво грозје ќе ги исфрлите сите отрови од телото за само четири дена (рецепт)

Црниот дроб е голем орган во нашиот организам кој се наоѓа во горниот дел од стомакот на десната страна.

Има многу важни и комплесни функции: производство на протеини; синтеза, депонирање и процесуирање на мастите, метаболирање и складирање на јаглените хидрати; елиминација, метаболирање и излачување на потенцијално штетни биохемиски производи…

Постојат голем број различни болести кои можат да му наштетат на црниот дроб, како хепатитис А, Б и Ц, цироза на црн дроб, замастен дроб и сл. Дополнително, голем број лекови кои ги консумираме поради други болести, можат да му наштетат на овој орган.

Постапка

Види

Чудо: Рибарот спасил бела ајкула долга 6 метри : Погледнете како таа му се заблагодарува секој ден (Видео)

Арнолд Поинтер редовно лови покрај брегот на Јужна Австралија. Пред неколку години, тој забележал огромна …