Почетна / Градина / Вести / Со вода и суво грозје ќе ги исфрлите сите отрови од телото за четири дена (рецепт)

Со вода и суво грозје ќе ги исфрлите сите отрови од телото за четири дена (рецепт)

Напитокот може да се пие ладен, топол или врел. Се пие наутро на гладен стомак. По два дена ќе ги забележите првите ефекти од овој домашен пијалак. Меѓутоа, иако ќе се почувствувате подобро за само два дена, се препорачува да се пие барем 7 дена.

Овој третман може да го повторувате секој месец.

Совет плус: Од големо значење е да ја избегнувате брзата храна и алкохолните пијалаци за време на ова чистење, за да има полн и целосен ефект.

Извор: makedonijadenes.com.mk

Види

Дали може да дислоцирате гигантско дрво ? (Видео)

Дали може да дислоцирате гигантско дрво во градовите? Секако дека да. Тоа претставува голем предизвик …