Почетна / Градина / Со тримерот Easy Cut 450/50 до брзо, лесно и чисто сечење на вашата жива ограда

Со тримерот Easy Cut 450/50 до брзо, лесно и чисто сечење на вашата жива ограда

Поради помалку замор, безбедна и пријатна работа, тримерот за жива ограда Easy Cut 450/50 лежи добро во раката благодарение на ергономски обликуваната рачка.

Сечилата што работат во спротивни насоки овозможуваат брзо и лесно сечење со мала употреба на сила, без иритирачки блокади и прекини.

Заштитата од удар на крајот на сечилото ја штити при сечење близу до земјата, или долж ѕидовите од куќата и градината. Кабелот спречува ненамерно исклучување за време на сечењето.

Овој модел е совршен за удобно сечење на мала и средна жива ограда. Компактниот дизајн обезбедува усогласена рамнотежа.

Оптимизираната геометрија на сечилото овозможува ефикасно, брзо и чисто сечење гранчиња и потенки гранки.

Моторот има моќност 450 W, а должината на ножот е 50 см. Ширината на забите е 18 мм, и има тежина од 2,76 кг.

Според нивото на звучна моќност, моделот е гласен (LWA) 97 dB (A), а нивото на звучен притисок кај ушите на операторот е 84 dB (A). Максимална вибрација има 3,8 m / s².

За повеќе информации околу овој модел и нарачки кликнете ТУКА

Види

Задоволство е да ги имате овие цвеќиња во домот – Стефанотис (Stephanotis floribunda)

Задоволство е да ги имате овие растенија дома. Потекнуваат од oстровот Мадагаскар и затоа растението …