Почетна / Градина / Со STIHL RE 98 успешно ќе ги исчистите скалилата, патеките, ѕидовите …

Со STIHL RE 98 успешно ќе ги исчистите скалилата, патеките, ѕидовите …

Апаратот за чистење со ладна вода под висок притисок STIHL RE 98 ја проширува палетата на STIHL чистачите. Овој апарат е едноставен за ракување и е наменет за домашна употреба.

Со него може да се чистат автомобили, чамци, скалила, патеки, ѕидови, покриви, фасади…

За повеќе информации ТУКА

Види

Градината во декември

Во декември настапува зимата каде се појавуваат повеќе ладните воздушни маси, но за поголемиот дел …