14.06.2024
Почетна / Градина / Со него ќе ги покриете сите домашни потреби! Погледнете како работи
J14857S9

Со него ќе ги покриете сите домашни потреби! Погледнете како работи

Моделот МС 230 на познатиот бренд STIHL ги покрива сите домашни потреби од моторна пила, а одвреме навреме може да се користи и за сечење на понекое тенко дрвце во шума, до 30 cm дебелина. Мошне е применлива и за нега на стебла.

Погледнете ги подолу карактеристиките на оваа моторна пила, а доколу сакате да погледнете како точно работи, ви препорачуваме да го погледнете видеото подолу:

Види

Што да направите ако лисјата на вашето растение пожолтуваат?!

Секој кој чува растенија дома знае дека тоа бара одредена грижа. Како и да е, …