22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Со моторна пила пресекол трупец, a кога ќе видите зошто и самите ќе го направите истото (Видео)

Со моторна пила пресекол трупец, a кога ќе видите зошто и самите ќе го направите истото (Видео)

Со моторна пила пресекол трупец, но кога ќе видите зошто и самите ќе го направите истото.

Погледнете:

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …