07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Купете цвеќиња, а не тоалетна хартија стотици производители ги повикаа луѓето да им помогнат да преживеат

Купете цвеќиња, а не тоалетна хартија стотици производители ги повикаа луѓето да им помогнат да преживеат

Со #BuyFlowersNotToiletpaper, стотици производители ги повикаа луѓето да им помогнат да преживеат:

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …