Почетна / Градина / Со багер ископале џиновска анаконда – Погледнете што се случило

Со багер ископале џиновска анаконда – Погледнете што се случило

На снимка од Индонезија забележан е момент во кој багерот кој копал покрај реката, случајно ископал и џиновска анаконда.

Погледнете што се случило :

Види

Сода бикарбона во градината: Цветовите цветаат, полжавите бегаат, а почвата станува почиста

Веројатно дома имате неколку кесички со сода бикарбона, кои зафаќаат простор и сте ги заборавиле. …