Почетна / Градина / Животни / Снимка од мајка со мали мечиња на Шар планина (ВИДЕО)

Снимка од мајка со мали мечиња на Шар планина (ВИДЕО)

Низ густата шума на Шар планина вчера беа снимени мајка со две мали мечиња. Погледнете го видеото:

Види

На радио пуштија омилена песна на еден волчјак – Погледнете ги неговите движења

Нема ништо подобро од тоа да го споделите вашиот дом со прекрасно куче. И ако …