Почетна / Градина / Вести / Снегот го покри Водно – Погледнете во каква бајка се претвори планината над Скопје

Снегот го покри Водно – Погледнете во каква бајка се претвори планината над Скопје

Некако снегот како да недостасуваше, а и ние бевме навикнати на него изминатите години. Конечно од вчера снег падна на повеќето планини низ нашата држава. Таков беше случајот и со планината Водно. Погледнете ги фотографиите направени ова утро:

Фото: Свемир Горин

Види

МЗШВ: Целокупното договорено количество на тутун од реколтата 2019 ќе биде откупенo

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, …