20.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Слушнал звуци под бетонската плоча – ја подигнал и потоа неможел да си поверува на очите што гледа (видео)

Слушнал звуци под бетонската плоча – ја подигнал и потоа неможел да си поверува на очите што гледа (видео)

Градежни работници морале да уништат цела бетонска плоча на една куќа, а под неа пронашле сцена која може да се види како во хорор филмовите. Стаорците се непријатни штетници без оглед дали ги има на фарма или во семејна куќа.

Види

Сакаше да ја истепа неговата сопруга: Еве што направи кучето за да ја спаси

Сакаше да ја истепа својата сопруга: Погледнете на следната страна што направи нејзиното куче за …