Почетна / Градина / Вести / Сите ќе помислите дека внатре има црвче или јатка, но нема да верувате што се наоѓа во ова мало оревче

Сите ќе помислите дека внатре има црвче или јатка, но нема да верувате што се наоѓа во ова мало оревче

Нема да верувате што се наоѓа внатре во ова мало оревче

Види

Атропа Беладона ја има и во шумите кај нас: Како изгледа смртоносниот лист за деца и за возрасни?!

Атропа беладона е повеќегодишна грмушка на семејството Solanaceae (Solanaceae). Се наоѓа во Европа, Северна Африка …