Почетна / Градина / Вести / Симпатично бебе слон фатено како јаде шеќерна трска, и се обидува да се скрие зад тесен столб

Симпатично бебе слон фатено како јаде шеќерна трска, и се обидува да се скрие зад тесен столб

Околу 2.000 слонови живеат во дивината во Тајланд, а еден од нив се најде на насловните страници оваа недела. Бебе слонче е фатено со камера во Чианг Маи, северен Тајланд. Слончето јадело од шеќерната трска во полето на еден земјоделец кога му пришле локалните жители. За да не го фатат, преслаткото животно се скрило зад тесен столб, правејќи ги локалните земјоделци и илјадници луѓе на интернет да се расплакаат од смеа.

Види

Земете парче лук, ставете го на фластер и залепете го на кожа! Еве што ќе се случи

Лукот е еден од најдобрите природни лекови кој може да се менува место класичните антибиотици. …