22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Сигурно сте гледале парење на мачки, кучиња или други животни! Но кој од вас гледал парење на желки? (Видео)
Poster 01

Сигурно сте гледале парење на мачки, кучиња или други животни! Но кој од вас гледал парење на желки? (Видео)

Парењето е посебен телесен однос помеѓу две суштества (еден пар суштества – од каде и потекнува зборот парење), од ист вид, кои имаат различен пол, со цел на создавање на потомство слично на нив.

Сигурно сте гледале парење на мачки, кучиња или други животни! Но кој од вас гледал парење на желки? Интересно е нели?

 

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …