Почетна / Градина / Вести / Сигурно си мислевте дека само луѓето знаат да се забавуваат?! Погледнете во каква забава ужива ова јато пингвини на северниот пол
City of Sambuca, Sicily

Сигурно си мислевте дека само луѓето знаат да се забавуваат?! Погледнете во каква забава ужива ова јато пингвини на северниот пол

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …