Почетна / Градина / Вести / Што ќе се случи ако скршите јајце под вода?

Што ќе се случи ако скршите јајце под вода?

Што ќе се случи ако скршите живо јајце под вода? Институтот за океанска наука од Бермуда експериментираа 20 метри под вода. Погледнете:

Види

Викенд временска прогноза: Какво време не очекува?!

Над средоземјето започна формирањето на новата ЦИКЛОНСКА активност, што е веќе на пат кон подрачјето …