Почетна / Градина / Животни / Што ќе се случи ако на мечка и понудите да јаде колаче

Што ќе се случи ако на мечка и понудите да јаде колаче

На интернет се појави видео на која кафена мечка, позната по својата агресија, ги моли туристите за колаче.

„Браво, еве ти уште едно, земи, убавецу“, ѝ вели возачот на мечката.

Види

Ќе ве стопи: Гуска спасува улично кученце да не замрзне од студот

Животните чувствуваат љубов исто како и луѓето. Тие знаат да си помагаат едни со други …