06.07.2022
Почетна / Градина / Животни / Што ќе се случи ако на мечка и дадете да јаде колаче (Видео)

Што ќе се случи ако на мечка и дадете да јаде колаче (Видео)

На интернет се појави видео на која кафена мечка, позната по својата агресија, ги моли туристите за колаче.

„Браво, еве ти уште едно, земи, убавецу“, ѝ вели возачот на мечката.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …