Почетна / Градина / Шанса што не се пропушта: Ограда од бамбус и трска по најповолни цени

Шанса што не се пропушта: Ограда од бамбус и трска по најповолни цени

За да го заштитите вашиот паркинг, градина, балкон и тераса од несакани погледи или сончеви зраци, заштитата од бамбус и трска е идеален избор. Заштитата е изработена од природна трска и нуди сенка до 75%.

Бамбус оградата е прилично силна структура која одлично го декорира вашиот двор или ограда. Стеблото е тешко да се скрши, има водоотпорна состојба и не гние.

Во моментов Хорти Експерт МК имаат поволни цени за сите типови на огради од бамбус. Погледнете повеќе подолу :

За нарачки ТУКА

Види

Три плодови кои на човекот му даваат енергија

Овој рецепт доаѓа од антиката и се пренесувал од генерација на генерација. Во што се состои …