02.12.2022
Почетна / Градина / Вести / Секоја вечер, 25 години тој излегува надвор, a кога ќе ја дознаете вистината зошто …

Секоја вечер, 25 години тој излегува надвор, a кога ќе ја дознаете вистината зошто …

Џејмс живее на источниот брег на Канада, во провинцијата Нова Шкотска, и веќе 25 години, тој посветува дел од својот живот да се грижи за ракуните што живеат во неговата локална шума.

Џејмс има канал на Јутјуб каде споделува делови и мали парчиња од неговиот секојдневен живот, грижејќи се за малите ракуни.

„Снег врнеше од смрзнувачки температури, а ракуните беа супер гладни и знаеја дека треба да складираат храна за долгата зима“, се вели во описот на видеото.

Видеото доловува како Џејмс рачно ги храни со виршли симпатичните ракуни.

Види

Факти и митови поврзани со отровните растенија

Кога сме меѓу природата и се насладуваме на чистиот воздух и убавата глетка треба да …