Почетна / Градина / Вести / Секоја вечер, 25 години овој човек излегува надвор: Кога ќе ја дознаете вистината зошто …

Секоја вечер, 25 години овој човек излегува надвор: Кога ќе ја дознаете вистината зошто …

Џејмс живее на источниот брег на Канада, во провинцијата Нова Шкотска, и веќе 25 години, тој посветува дел од својот живот да се грижи за ракуните што живеат во неговата локална шума.

Џејмс има канал на Јутјуб каде споделува делови и мали парчиња од неговиот секојдневен живот, грижејќи се за малите ракуни.

„Снег врнеше од смрзнувачки температури, а ракуните беа супер гладни и знаеја дека треба да складираат храна за долгата зима“, се вели во описот на видеото.

Видеото доловува како Џејмс рачно ги храни со виршли симпатичните ракуни.

Види

Земете парче лук, ставете го на фластер и залепете го на кожа! Еве што ќе се случи

Лукот е еден од најдобрите природни лекови кој може да се менува место класичните антибиотици. …