19.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Секој љубител на цвеќето би сакал вакво нешто

Секој љубител на цвеќето би сакал вакво нешто

Секој љубител на цвеќето би посакал вакво нешто за својот дом

Продолжува на следната страна

Види

Погледнале од автомобилот a тоа што го виделе веднаш ги натерало да застанат (Видео)

Овие луѓе откриле заробен коњ додека возеле. Погледнете во видеото како херојски го ослободиле!