Почетна / Градина / Животни / Секој фармер би бил шокиран од ваква глетка: Погледнете какво јагне се родило кај овој сточар

Секој фармер би бил шокиран од ваква глетка: Погледнете какво јагне се родило кај овој сточар

Мехе Мулалиќ е фармер кој живее близу Сребреница. Неговата овца на свет донела јагне кое има 6 нозе – 4 предни и 2 задни.

„Двете предни нозе се нормални, а две беа пократки. Ги известив ветеринарните станици и после прегледот ми предложија да му ги отстранат двете пократки нозе. “

Мулалиќ се надева дека јагнето брзо ќе се опорави.

Види

Погледнете една од најлуксузните куќички за птици – чини 4000 долари

Класа Олсон се потрудил да создаде вистинска куќа на соништата, при што создал идеални услови …