07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Секој би живеел тука: Дом во Вајоминг споен со природата

Секој би живеел тука: Дом во Вајоминг споен со природата

Овој Дом се наоѓа во Вајоминг и е споен со природата. Тој е дело на архитектонската куќа Ward Blake Architects.

 

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …