Почетна / Градина / Секој би живеел овде: Дом во Вајоминг споен со природата

Секој би живеел овде: Дом во Вајоминг споен со природата

Овој Дом се наоѓа во Вајоминг и е споен со природата. Тој е дело на архитектонската куќа Ward Blake Architects.

Види

Систем за мал простор: Многу од вас ќе посакаат ваква капија

Доколку имате мал простор и секогаш се мачите да ја отворите вратата лесно и широко, …