Почетна / Совети / Сé што доаѓа заедно со доцната есен

Сé што доаѓа заедно со доцната есен

Перачите под висок притисок STIHL ќе Ви помогнат брзо и лесно да се справите и со најтврдокорните нечистотии на плочникот, градината, автомобилот, моторциклот или земјоделските машини.

Кај сите овластени трговци на STIHL. НИМЕТ дооел, генерален застапник. Тел. 02/2602 488, 2602 487

Види

Како да изработите неверојатни минијатурни градини (Видео + Фото)

Како да изработите неверојатни минијатурни градини