05.07.2022
Почетна / Градина / Животни / Се роди јаре со ЧОВЕКОВО ЛИЦЕ: Цело село е во шок, мислат дека ова е знак од Бог (ВИДЕО)

Се роди јаре со ЧОВЕКОВО ЛИЦЕ: Цело село е во шок, мислат дека ова е знак од Бог (ВИДЕО)

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …