Почетна / Градина / Вести / Се храни цела година со храна која исклучиво самиот ја одгледува: Поздрав сум од било кога!

Се храни цела година со храна која исклучиво самиот ја одгледува: Поздрав сум од било кога!

Овој човек по име Rob Greenfield се храни 1 година со храна која исклучиво самиот ја одгледува. Помина цела година откако секое нешто што го јадам самиот го имам одгледано. Тоа значи без продавници, без ресторанти, без одење на забави и хранење таму. Сакам да им покажам на луѓето што може да биде произведено во град. Тоа што го правам е производство на храна во дворовите кај другите луѓе.  Во моментов имам 4 градини на располагање и одгледување на растенија.

Види

Рецепт го подобрува видот, ги отстранува мастите од џигерот и го чисти дебелото црево

Со стареењето успоруваат и разни телесни функции што доведува до проблеми како што се запушено …