Почетна / Градина / Вести / Савана е највисоката мачка во светот

Савана е највисоката мачка во светот

„Savannah Islands Trouble“ се вика највисоката мачка со цели 48,26 сантиметри.

Овие димензии беа доволни за Савана да се запише во светски признатата книга според Гинис.

Се наоѓа во Невада, а овие димензии се постигнати на 30ти Октомври 2011 година.

Види

Кој зеленчук се сее прв – тие толерираат пониски температури

На почетокот на пролетта, веднаш штом може да се култивира почвата, првиот вид зеленчук се …