22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Само 5% успеале во првата минута: Пронајдете ги сите четири животни на оваа слика

Само 5% успеале во првата минута: Пронајдете ги сите четири животни на оваа слика

Треба да пронајдете лисица, лилјак, антилопа и фламинго.

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …