05.07.2022
Почетна / Градина / Сам свој мајстор – таа изработи куќа од 12 квадратни метри (Видео)

Сам свој мајстор – таа изработи куќа од 12 квадратни метри (Видео)

Ела Џекинс живее во куќа во Калифорнија од само 12 квадратни метри, која самата ја изградила.

– Некогаш имав многу работи, и бев опседната со облека. Кога се преселив, почувствував олеснување бидејќи можев да го понесам само тоа што ми е точно. Се чувствувам ослободена, се тоа што ми треба, е тука до мене – објаснува Џекинс.

24 годишната девојка, купила сет за склопување, и со помош на своите пријатели, ја изградила куќата на семејниот ранч. Вкупно потрошила 12.000 евра.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …