05.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Руски рецепт на 75-годишна баба: Го пијам ова и имам шеќер подобар отколку кај младите!

Руски рецепт на 75-годишна баба: Го пијам ова и имам шеќер подобар отколку кај младите!

Делува кај чиреви, улкуси и респираторни тегоби, помага во спречување на бактериски инфекции.

Проблемот со зголемен крвен притисок и шеќер во крвта денес ги мачи голем дел од светската популација.

Покрај медицинските терапии во зависност од тежината на здравствената состојба, луѓето со години користат и природни методи кои може да помогнат во стабилизирање на наведените состојби.

Ви го пренесуваме рецептот на една баба (75) од Русија, која своето ниво на шеќер и крвниот ритисок ги држи под контрола со помош на кромид, и вели дека крвната слика и е многу подобра отколку на младите денес, пишува Денешен.

Види

На која позиција треба да бидaт цвеќињата поставени во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …