Почетна / Градина / Руската билкарка Елена тврди: Овие три „плевели“ се дар од Бога и го лекуваат целото тело (рецепт)

Руската билкарка Елена тврди: Овие три „плевели“ се дар од Бога и го лекуваат целото тело (рецепт)

Руската билкарка Елена Федоровна Зајцева тврди дека најобичниот плевел може да не спаси од бројни болести. Таа се колне во три билки: „Бог буквално ни ги фрлил под нозете!”, пишува порталот Денешен

Од овие три билки може да се направи напиток или чај, а нивната комбинација му носи на телото апсолутно здравје:

Види

Шафран – скап зачин кој чини до 3000 долари за околу 1 килограм

Шафранот е најскапиот зачин во светот. Шафранот помага за здрави очи и срце, како и …