Почетна / Градина / Ротквица каква што немате видено: Ова е најголемата одгледана ротквица во светот

Ротквица каква што немате видено: Ова е најголемата одгледана ротквица во светот

Нисан од Омер Тамир е израелец кој ги одгледал најголемите ротквици во светот.

Секое од нив тежело по 10 кг.

Види

Јабучар – македонскиот автохтон домат со тежина поголема од 1 килограм

Македонска автохтона сорта на домат, кој се карактеризира со уникатен вкус и арома, кои се …