Почетна / Градина / Вести / Рисови, мечки, волци, лисици – Погледнете што на објективот улови Македонското Еколошко Друштво

Рисови, мечки, волци, лисици – Погледнете што на објективот улови Македонското Еколошко Друштво

Фотографиите се снимени преку поставување на “фото замки„ поставени со помош на нашите пријатели од Македонското Еколошко Друштво – МЕД.

Види

Додека возел на патот помислил дека има лежечки полицаец, но кога се доближил погледнете што здогледал

Возач во Лимпопо во Јужна Африка застанал на пат кога здогледал нешто што личело на …