09.08.2022
Почетна / Градина / Животни / Рибите на Вајд се вистински чудовишта

Рибите на Вајд се вистински чудовишта

Компилација од фотографии со Џереми Вајд, познатиот телевизиски водител.

Да се надеваме дека во нашите реки и езера не постојат вакви риби-чудовишта!

Види

Рибата која има проѕирна глава

Длабоко во морето постојат риби кои имаат проѕирна глава наречени „Macropinna microstoma“. На неа, се …