Почетна / Градина / Вести / Рецептот на дедо Стојан: Како да исфрлите камен од бубрег за 21 ден

Рецептот на дедо Стојан: Како да исфрлите камен од бубрег за 21 ден

Моето име е Стојан. Мојот другар Зоран, ми се пожали дека има проблем со камен во бубрег и решив да му помогнам и да пронајдам решемие за неговиот проблем.

Распрашувајќи се по моите пријатели, дознав дека сопругата на Веле, исто така имала поголем калцификат во десниот бубрег и дека успеала за 21 ден да го исфрли!

Веле ми ја објасни постапката, мојот пријател Зоран се спаси, а рецептот го споделувам и понатаму со моите познаници кои имаат проблем.

Многу е едноставно, важно е само да се придржувате на она што ќе го напишам.

Како да се исфрли каменот од бубрег!

ПОТРЕБНИ СОСТОЈКИ:

Види

За да имате јајца и во текот на зимата

Оставете 2-3 гнезда за положување на секои 10 кокошки Не е важно од кој материјал …