Почетна / Градина / Ретка појава низ цел свет: Во скопската зоолошка се роди албино кенгурче

Ретка појава низ цел свет: Во скопската зоолошка се роди албино кенгурче

Конечно од торбичката излезе малото албино кенгурче ! Ретка појава низ цел свет, но скопската зоолошка градина, доби баш такво. Погледнете:

Види

Жабите привлекуваат богатство и пари?

Според древната кинеска уметност на фенг шуи се верува дека жабите привлекуваат богатство и носат пари. …