Почетна / Градина / Вести / Решил да не плаќа повеќе кирија: Еве каква ефтина куќа си направил (Видео)

Решил да не плаќа повеќе кирија: Еве каква ефтина куќа си направил (Видео)

Маж од Белорусија се решил да не плаќа кирија, па си направил малa куќичка за 2.000 долари.

На само 16 квадратни метри тој направил куќа која ги има сите потребни услови. Погледнете на следната страна:

Види

Ѕидовите наречени „урбани дрвја имаат ист ефект врз загадениот воздух како цела шума

Загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е …