06.07.2022
Почетна / Градина / Релокација на дрво (Видео)

Релокација на дрво (Видео)

Го изгледав клипот и секоја чест за градските власти.

Кај нас ова многу побрзо се решава и тоа без возило! Доволна е само пилата:)

Види

Зошто дома секогаш треба да имаме мајчина душичка

Со доаѓањето на есента доаѓаат променливото време и есенските болки. Најчести се настинки, есенскО течење …