23.05.2022
Почетна / Градина / Растенија против болка

Растенија против болка

Невен

Цветот помага при бришење на лузни и тонизира. Цветовите на невенот, натопени во оцет се користат како зачин, и го зголемуваат апетитот.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …