23.05.2022
Почетна / Градина / Растенија против болка

Растенија против болка

Роза

Тонизира и помага за зараснување на раните. Природно, розите се користат во козметичката индустрија.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …