23.05.2022
Почетна / Градина / Растенија против болка

Растенија против болка

Рузмарин

Одличен зачин за јадењата, но исто така и неверојатна билка со силно антиинфламаторно дејство при проблеми со дигестивниот систем.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …