23.05.2022
Почетна / Градина / Растенија против болка

Растенија против болка

Афион

Познат е по смирувачките својства, дејствува како благо приспивателно. Чајот од афион ја ублажува кашлицата.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …